Özgeçmişini gönderdiğin kişiler özgeçmişine bakıyor mu?

İş ya da staj yeri arama sürecinde, kendimize uygun bir işyeri bulmak için birçok yöntem deneriz. Kariyer sitelerine uğrar, firmaların doğrudan web sitelerinden CV bırakmaya çalışır ya da özgeçmişimizi, aracı kişilere ve kurum yetkililerine doğrudan ulaştırmaya çalışırız. Hangi yöntemi denersek deneyelim, işverenin eline ulaşmasını beklediğimiz özgeçmişimizin işveren tarafından görüntülenip görüntülemediğinden çoğu zaman emin olamayız.

Bu noktada CVMER, başka kişileri gönderdiğin özgeçmişin akıbetini takip etme konusunda eşsiz bir araç sunar. Özgeçmiş gönderim aracını kullanarak, özgeçmişinizi başka kişi ve kurumlara daha sağlıklı bir yöntemle gönderebilirsin. Özgeçmişini CVMER üzerinden göndermen durumunda;

  • Özgeçmişinin incelenip incelenmediğini takip edebilirsin. Böylece gönderdiğin kişinin özgeçmişine bakıp bakmadığından emin olursun.
  • Özgeçmişinin gönderdiğin kişi tarafından kaç defa ve ne zaman görüntülendiğini görebilirsin. Böylece özgeçmişin ile ne kadar ilgilenildiği konusunda bir fikir sahibi olursun.
  • Gönderdiğin kişi özgeçmişini incelediğinde, anında bilgi sahibi olursun. Özgeçmişin açıldığı anda, “falanca tarihte özgeçmişini gönderdiğin falanca kişi özgeçmişine baktı” şeklinde, e-posta adresine bilgilendirme mesajı alabilirsin.
  • İstediğin zaman gönderdiğin kişinin özgeçmişine erişimini durdurabilirsin. Böylece özgeçmişinizi artık görüntülemesini istemediğiniz kişiler bir daha özgeçmişinize bakamazlar.

CVMER’e üye olarak özgeçmişini, istediğin kişilere göndermeye başlayabilirsin. Üstelik bir özgeçmişin yoksa, CVMER üzerinden profesyonel bir özgeçmişi kolaylıkla hazırlayabilir, word, excel vb. hazır özgeçmişini yükleyebilirsin.

www.cvmer.com

Comments are closed.